Опис
Єврейська кухня – частина культури, відгомін бурхливої історії мого народу. Роки проживання євреїв на Буковині вплинули на кулінарні традиції, збагатили їх та поповнили палітру новими смаками та відтінками. Отож, я пригощаю своїх гостей традиційно єврейськими стравами за відновленими рецептами та колоритними стравами Буковини.
Кожен столик у моїй ресторації особливий й має своє ім’я. Ці імена невипадкові… невипадкові для мого міста та моєї ресторації. Отож, кожного вечора мої гості мають змогу познайомитися з Євсевієм Мандичевським, Бенно Штраухером, Раймундом Кайндлем, Оскаром Ласке, Фредериком Кіслером, Грегором фон Реццорі, Йозефом Шмідтом, Віорікою Урсуляк, Володимиром Сергієм Залозецьким.
Add a review