Для тіста Для глазурі: Все помістити в чашу блендера з насадкою гак і вимішувати рівно 10 хвилин (або руками). Потім додати 140 г молочного шоколаду шматочками, 100 г подрібненого смаженого фундука чи інших горіхів. Вимішувати 2 хвилини. Накрити вологим рушником і дати постояти 1 годину 40 хвилин за кімнатної температури. Розподілити у форми. Дати підійти […]
Просійте борошно, щоб не було грудочок. Розігрійте молоко у каструлі на маленькому вогні, викладіть у миску, додайте борошно, дріжджі, перемішайте вінчиком до однорідної консистенції. Закрийте плівкою, викладіть в іншу миску з теплою водою, закрийте плівкою. Через 15-20 хвилин опара готова. Відділіть жовтки від білків, додайте цукор, окремо збийте білки та жовтки. Викладіть опару у миску, […]
Не проґавте сезон березового соку!Закрийте березовий сік у банки з лимоном, апельсином, ківі, мороженими ягодами, ананасом, шипшиною, чорносливом, смородиною або цукерками «Дюшес»чи «Барбарис». Рецепти березового соку 1 Без додатків. На 3 л соку: цукор (від 3 ст. ложок до 1 скл.), на кінчик чайної ложки лимонної кислоти. Банки простерилізувати. У каструлі сік, цукор і лимонну […]